Overeenkomst datum: 31-10-2020 | 17:27:53
Hullenbergweg 413
1101CS Amsterdam
info@qapitals.com



Ja, ik neem voor minimaal één jaar deel aan Qapitals en open een belegaccount, waarbij ik een promotiebedrag van minimaal 250 (tweehonderdvijftig euro) zal ontvangen bij ondertekening van dit contract. Na ondertekening ga ik akkoord met de volgende punten:

Naam:  

Geboortedatum:  

Adres:  

Postcode:  

Telefoonnummer:  

Emailadres: shandelies@live.nl  

BSN Nummer:  

Na ondertekening van dit contract, gaat u akkoord met de volgende punten:


(*) Qapitals fungeert puur als een externe bemiddelaar tussen u en het beleggingsplatform. Informatie die gedeeld wordt in het kader van deze overeenkomst dient tussen u en Qapitals te blijven. Het aan u gegeven promotiebedrag is het minimale startbedrag om mee te beleggen. Dit is een face-to-face actie. Het promotiebedrag is eveneens een tegoed onder voorwaarde en wordt door het beleggingsplatform vernomen als uw eigen bijdrage. U tekent om deze rede voor een geheimhoudingsplicht. Indien één van de regels genoemd in het bovenstaand en/of onderstaand deel van het contract niet wordt nageleefd, wordt de 50 procent verdeling van de winst tussen u en Qapitals geschrapt en dient u het volledige bedrag terug te betalen.  

1. Er wordt een belegaccount geopend. Dit proces zal zich gedeeltelijk via Qapitals plaatsvinden (telefonische hulpverlening van Qapitals), waarbij u eveneens een minimale promotiebedrag van €250,- (tweehonderdvijftig euro) van Qapitals zal ontvangen.  

2. Qapitals werkt samen met verschillende beleggingsplatformen. Komt het voor dat u (tijdens het beleggen met het promotiebedrag van Qapitals) op uw desbetreffende beleggingsplatform niet meer kunt uitcashen door omstandigheden (wat zelden voorkomt) en heeft u hier bewijs van, mag u nogmaals terug komen voor een nieuwe promotiedrag van Qapitals in vorm van startkapitaal. U bent Qapitals dan niks verschuldigd. Indien het gegeven bedrag in mindering komt door eigen beleggingen, is dit ook op kosten van Qapitals.  

3. Indien u het promotiebedrag ontvangen heeft, dient u het direct te storten op uw gecreëerde belegaccount. Mocht het door Qapitals gegeven promotiebedrag door verscheidene redenen te zijn verhinderd (geheel of gedeeltelijk) tijdens de storting op het beleggingsplatform, dient u het gegeven bedrag per direct te retourneren aan Qapitals. Dit kan in de vorm zijn van een terugboeking of contant geld aan de expert.  

4. Indien u geen interesse heeft om zelf te beleggen op uw beleggingsplatform, heeft u door middel van het ondertekenen van het overeenkomst recht op een door Qapitals geïmplementeerde algoritme die voor u zal beleggen op het beleggingsplatform.  

5. Indien door verscheidene redenen uw account niet binnen 15 dagen volledig geverifieerd is, wordt uw account vernietigd door het beleggingsplatform. Hiervoor brengt het beleggingsplatform kosten in rekening en zal dit bedrag via Qapitals verhaald worden op u. U dient dan het gehele promotiebedrag over te maken naar het volgende rekeningnummer: NL11BUNQ2042775150 t.a.v. 'Qapitals'.  

6. Het is te allen tijde niet toegestaan om uw wachtwoord te wijzigen.  

7. Het is nimmer toegestaan om een gedeelte of het gehele promotiebedrag op te nemen van het beleggingsplatform voor de opgegeven datum. De datum is precies één kalenderjaar na inschrijving. In punt 8 wordt de verdeling van het bedrag na één kalenderjaar nader toegelicht.  

8. Na één kalenderjaar van inschrijving wordt het bedrag op uw beleggingsplatform verdeeld tussen u en Qapitals. De verdeling gaat als volgt: 50% van het winst bedrag mag u behouden en de initiële startkapitaal (€250,-), inclusief de 50% van het overige winst bedrag dient u terug te storten op het volgende rekeningnummer: NL11BUNQ2042775150 t.n.v. 'Qapitals'. Ook dient u het toestel die u van Qapitals heeft ontvangen tijdens het ondertekenen van dit contract (indien van toepassing) in goede en werkende staat terug te geven. Is dit niet het geval en wilt/kunt u dit toestel niet inleveren, dient u 100 EURO (boete) over te maken naar Qapitals. Daarna zal Qapitals uw gegevens volledig verwijderen, dit kan maximaal 6 weken duren. Het is niet toegestaan om (een) extra bedrag(en) aan het belegaccount toe te voegen.  

9. U geeft toestemming dat Qapitals en/of het beleggingsplatform contact met u opneemt. Tevens geeft u toestemming dat Qapitals uw gegevens mag opvragen en of delen met ALLEEN de desbetreffende beleggingsplatform waar u op belegd.  

10. U geeft toestemming om lid te worden van de groepchats van Qapitals, waarbij u geholpen wordt met het proces om te gaan beleggen.  

11. Na opening van uw belegaccount is het verplicht om minimaal één trade zelf te openen. Dit wordt vaak meteen gedaan tijdens de aanmeldingsprocedure. Eveneens bent u ook verplicht gehoor te geven aan Qapitals als zij vragen voor het opnemen van het promotiebedrag vanuit de beleggingsplatform. De beleggingsplatform hanteert een 'non actief' kosten structuur, wat betekent dat de belegginsplatform kosten zal verrekenen als u te lang inactief bent geweest. Indien u hier geen gehoor aan geeft, zijn wij genoodzaakt alle mogelijke kosten die vanuit het beleggingsplatform gemaakt worden te verhalen op u. U hoort dan ook het gehele promotiebedrag wat op uw beleggingsplatform staat terug te storten op de rekening van Qapitals. Wij hanteren hiervoor het initiële totaal balans alvorens het beleggen op het beleggingsplatform, los van de (mogelijk gemaakte) kosten.  

12. Qapitals stelt het waarborgen van haar naam voorop. Smaad en laster is dus niet toegestaan. U bent zelf verantwoordelijk voor het doornemen van de algemene voorwaarden van desbetreffende beleggingsplatform waar u lid van bent. Dit is geen verplichting van Qapitals.  

13. Mocht er 1000 EURO/DOLLAR of meer op het beleggingsaccount staan, dient het bedrag per direct opgenomen te worden. Hiervoor dient u schriftelijk toestemming te vragen aan Qapitals. Hetzelfde geldt ook als er 100 EURO/DOLLAR of minder op het beleggingsaccount staat. Het winstbedrag wordt dan verdeeld met Qapitals als genoemd in punt 8.  

14. U heeft het recht om deze overeenkomst binnen veertien (14) dagen zonder opgaaf van reden te herroepen. Het herroepingstermijn bedraagt veertien (14) dagen vanaf de dag waarop u de overeenkomst heeft ondertekend. Het promotiebedrag dient dan ook in zijn geheel terug gestort te worden (‘herroepingstermijn’). Ook dient u het toestel die u van Qapitals heeft ontvangen tijdens het ondertekenen van dit contract (indien van toepassing) in goede en werkende staat terug te geven. Dit contract kan altijd gewijzigd worden (indien er geen grote wijzigingen plaatsvinden) zonder enige melding.  

15. Dit contract heeft de Nederlandse wetgeving van toepassing. Indien u zich niet houdt aan de in het contract gehanteerde eisen, ontvangt u een redelijk termijn om alsnog uw verplichtingen na te komen in de vorm van een schriftelijke en/of een digitale aanmaning, ofwel een ingebrekestelling. Mocht u dit binnen dit termijn niet hebben behaald, bent u in verzuim en is de boete die Qapitals u oplegt direct opeisbaar. De boete bedraagd €2000,- (tweeduizend euro), exclusief het ontvangen promotiebedrag en de extra gemaakte kosten (indien van toepassing). Qapitals zou eventueel van dit boetebedrag af kunnen wijken.  



BELANGRIJK:
Handtekening moet hetzelfde zijn als op de ID kaart, paspoort of rijbewijs

Signature:


Signed from IP: