OVEREENKOMST TUSSEN QAPITALS EN DE DEELNEMER BETREFFENDE DE GRATIS PATHE KAARTJES PROMOTIE



Voor de Opleider:

Qapitals, KVK: 77403460

Hullenbergweg 413,

1101 CS Amsterdam,

Nederland

Voor de Cursist:

Naam: Abena Oforiwaa

Adres: Geerdinkhof 177

Postcode: 1103PW Amsterdam

Land: Nederland




1. Gratis Pathé Kaartjes Promotie

Deze overeenkomst regelt de voorwaarden waaronder de Verstrekker, Qapitals, aan de Deelnemer gratis Pathé bioscoopkaartjes aanbiedt. Deze aanbieding is geldig onder de voorwaarde dat de Deelnemer een eerlijke review over Qapitals plaatst (optioneel) en zich inschrijft voor de Qapitals beleggingscursus, waarbij alle gegevens naar waarheid moeten worden ingevuld. Na aanmelding gaat de deelnemer automatisch akkoord met deze voorwaarden.


2. Verstrekking van de Beleggingscursus

Door deze overeenkomst te ondertekenen, verkrijgt de Deelnemer het recht om deel te nemen aan de Qapitals beleggingscursus, die normaal gesproken aangeboden wordt voor €499,95.


3. Geen Financiële Lasten voor de Deelnemer

De Deelnemer is geen betaling verschuldigd voor deelname aan de Cursus, aangezien deze kosteloos wordt verstrekt als onderdeel van deze overeenkomst.


4. Verplichtingen van de Deelnemer

1. De Deelnemer verbindt zich ertoe de beleggingscursus bij te wonen op de vastgestelde datum en locatie.
2. De Deelnemer begrijpt dat zodra de inschrijving is bevestigd, annulering niet meer mogelijk is, en in geval van annulering geldt de 'no show fee'.


5. No Show Fee

1. De Deelnemer erkent dat een 'no show fee' van €60,44 in rekening wordt gebracht als hij/zij niet op de afgesproken datum van de cursus verschijnt.
2. Deze 'no show fee' dient binnen 7 dagen na de gemiste cursusdatum voldaan te worden.
Betaalgegevens: IBAN: NL11 BUNQ 2042 7751 50, ten name van Qapitals.


6. Administratieve Vergoeding bij Verzuim

Mocht de Deelnemer zich inschrijven voor de Cursus maar afwezig zijn op de Cursus, dan wordt een administratieve vergoeding van €60,44 in rekening gebracht als compensatie voor de gemaakte kosten en het verlies van de beschikbare plaats.


7. Bevestiging en Toestemming

Met de ondertekening van deze overeenkomst bevestigt de Deelnemer dat hij/zij volledig is geïnformeerd over en instemt met de voorwaarden van de verstrekking van de Cursus, inclusief de verplichtingen en potentiële administratieve vergoeding bij verzuim.


8. Overeenkomst Volgens Nederlandse Wet

Deze overeenkomst is opgesteld in overeenstemming met de geldende Nederlandse wetgeving en is bindend voor zowel de Verstrekker als de Deelnemer. Eventuele wijzigingen in deze overeenkomst moeten schriftelijk worden vastgelegd.


9. Datum van Inwerkingtreding

Deze clausules zijn geldig vanaf de datum van ondertekening van dit contract en kunnen alleen worden gewijzigd door middel van schriftelijke overeenstemming tussen beide partijen.


Voor de Aanbieder:

Email: abenao927@gmail.com

Telefoonnummer: 0645085576

Datum: 21-11-2023 | 11:33:10

Digitaal Ondertekend door:

Abena Oforiwaa