CONTRACT EN MACHTIGINGSFORMULIER

Voor de Aanbieder:

Qapitals (hierna: "de Aanbieder"),

Hullenbergweg 413,

1101 CS Amsterdam,

Nederland

Voor de Klant:

Naam: UBlqKxOwLy WMdmeYVCiXB

Adres:

Postcode:

Land: United States


Hierna gezamenlijk te noemen "de Partijen".

OVERWEGENDE DAT:

De kern van de overeenkomst tussen Qapitals en de klant is de exclusieve NFT (fysieke of digitale kunst afhankelijk van de duur van de overeenkomst), die gedurende de gehele looptijd van 2 jaar centraal staat. De overeenkomst start met een proefperiode van 10 maanden, waarin de klant de unieke waarde van de NFT kan ervaren en zijn betrokkenheid kan beoordelen. Gedurende deze tijd en bij voortzetting van de overeenkomst na de proefperiode, heeft de klant het recht om de overeenkomst met een opzegtermijn van twee weken te beëindigen. Als toegevoegde waarde biedt Qapitals tijdens de duur van deze overeenkomst ook verschillende diensten aan, waaronder startkapitaal voor beleggingen. Echter, de NFT blijft het belangrijkste onderdeel van onze service en toewijding aan de klant. Dit unieke kunstwerk symboliseert onze gedeelde passie voor innovatie en exclusiviteit. Met een maandelijkse investering van €64,95, waarbij Qapitals zich het recht voorbehoudt om dit bedrag op elk moment aan te passen.

KOMEN DE PARTIJEN HET VOLGENDE OVEREEN:

1. Levering van de Academy, NFT en Startkapitaal:

De klant gaat een overeenkomst aan met Qapitals voor een totale duur van 2 jaar, waarbij de eerste 10 maanden dienen als een proefperiode. Gedurende deze periode betaalt de klant een maandelijkse vergoeding van €64,95. Deze maandelijkse betaling blijft van toepassing voor elke daaropvolgende periode, tenzij schriftelijk anders overeengekomen tussen de klant en Qapitals. Qapitals behoudt zich het recht voor om dit bedrag op elk moment aan te passen. Na de proefperiode van 10 maanden ontvangt de klant een fysieke NFT. Als de klant gedurende de volledige 2 jaar klant blijft, wordt er aan het einde van deze periode een digitale NFT overgedragen naar de door de klant opgegeven public key. Het recht op het startkapitaal van €100 wordt toegekend na de zesde succesvolle betaling. De klant mag 40% van de behaalde winst behouden. Tijdens de duur van de overeenkomst heeft de klant volledige toegang tot alle Academy privileges, inclusief signaalgroepen, trading contesten, geavanceerde cursussen en cursusmateriaal op de website van Qapitals.

2. Duur van het Contract:

Dit contract heeft een totale looptijd van 2 jaar, beginnend bij ondertekening. De eerste 10 maanden vormen een niet-opzegbare proefperiode. Na deze proefperiode heeft de klant een opzegvenster van 1 maand om het contract te beëindigen. Indien de klant binnen deze 1 maand niet opzegt, loopt het contract automatisch door tot het einde van de 2-jarige termijn.

3. Betaling en Termijnen:

De klant verbindt zich ertoe maandelijks een bedrag van €64,95 te betalen, in overeenstemming met de voorwaarden in clausules 1 en 2. Deze betalingen zijn vereist voor de volledige contractduur van 2 jaar. Qapitals behoudt zich het recht voor om dit bedrag op elk moment aan te passen. Indien een betaling niet succesvol wordt verwerkt, krijgt de klant een termijn van 5 dagen om alsnog te voldoen. Bij herhaaldelijk uitblijven van betaling kan Qapitals de resterende betalingen voor de volledige contractduur opeisen, inclusief eventuele bijkomende kosten. De klant geeft Qapitals toestemming om maandelijks €64,95 af te schrijven van de aangegeven betaalmethode, geldig tot de klant het contract beëindigt of het contract afloopt. Deze toestemming dient als bewijs van akkoord voor de afschrijvingen. Kosten verbonden aan automatische SEPA-terugboekingen of andere bijkomende kosten, zoals administratiekosten, worden aan de klant doorberekend.

4. Betalingsachterstand en Terugboeking:

Indien de klant de maandelijkse termijnen van €64,95, zoals beschreven in clausule 3, niet tijdig betaalt en de gestelde termijn van 5 dagen verstrijkt zonder ontvangst van de betaling, zal Qapitals de toegang tot de Academy-privileges tijdelijk opschorten. Deze toegang wordt hersteld zodra alle achterstallige en toekomstige betalingen voor de resterende contractduur volledig zijn voldaan, inclusief eventuele bijkomende kosten. Bij aanhoudende betalingsachterstand behoudt Qapitals zich het recht voor om het totale verschuldigde bedrag voor de rest van de contractperiode in één keer op te eisen, inclusief eventuele bijkomende kosten zoals administratiekosten. Daarnaast wordt voor elke terugboeking van maandelijkse betalingen een boete van €15 in rekening gebracht. In geval van betalingsachterstand verliest de klant het recht op het fysieke kunstwerk en de digitale NFT, alsook op eventuele winsten van het startkapitaal, zoals omschreven in clausule 1.

5. Herroepingsrecht:

Gezien de aard van de verleende diensten en de directe toegang tot onze portal na ondertekening van het contract, wordt het herroepingsrecht van de klant uitgesloten. Bij ondertekening stemt de klant in met een vaste contractduur van 2 jaar, waarvan de eerste 10 maanden gelden als een niet-opzegbare proefperiode. Na deze proefperiode van 10 maanden heeft de klant een opzegvenster van 1 maand om het contract te beëindigen. Indien niet opgezegd binnen deze periode, loopt het contract automatisch door voor de volledige periode van 2 jaar. De opzegprocedure is nader omschreven in clausule 2 van dit contract. De klant is verplicht om de maandelijkse betalingen van €64,95 te blijven voldoen gedurende de gehele contractduur.

6. Toepasselijk recht:

Dit contract valt onder het Nederlands recht. Qapitals is niet aansprakelijk voor acties ondernomen door derden, zoals belegginsplatformen e.d. In geval van contractbreuk door de klant kan een boete van minimaal €3000 worden opgelegd.

7. Intellectuele eigendomsrechten:

Qapitals behoudt alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de aangeboden diensten en beeldmateriaal. De klant mag deze uitsluitend voor persoonlijke educatieve doeleinden gebruiken en niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Qapitals openbaar maken, verspreiden of reproduceren.




8. Aansprakelijkheid:

Qapitals is niet verantwoordelijk voor enige verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van de diensten door de klant. De klant draagt volledige verantwoordelijkheid voor zijn of haar beleggingsbeslissingen.

9. Overmacht:

Qapitals is niet aansprakelijk voor vertragingen of niet-uitvoering van diensten als gevolg van overmacht, zoals oorlog, brand, stakingen, wettelijke bepalingen of andere omstandigheden buiten de redelijke controle van Qapitals.

10. Smaad en laster:

De klant verbindt zich ertoe geen smadelijke of lasterlijke uitspraken te doen over Qapitals, haar medewerkers, diensten, of enige andere partij die betrokken is bij het gebruik van de software of in de context van de zakelijke relatie. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, uitspraken gedaan in het openbaar, op sociale media, of in privécommunicatie die openbaar gemaakt wordt. Bij overtreding van deze clausule behoudt Qapitals zich het recht voor om onmiddellijke actie te ondernemen, inclusief maar niet beperkt tot de opschorting van de toegang van de klant tot de Qapitals Academy en alle daaraan gerelateerde diensten, en, indien nodig, de beëindiging van het contract. Eventuele juridische stappen om de reputatie van Qapitals te beschermen kunnen ook overwogen worden.

11. Datum van Inwerkingtreding::

Deze clausules zijn geldig vanaf de datum van ondertekening van dit contract en kunnen alleen worden gewijzigd door middel van schriftelijke overeenstemming tussen beide partijen.

Voor de Aanbieder:

Email: brozgtv396@gmail.com

Telefoonnummer: 4830996343

Geboortedatum: HkKlNQYrBL

IBAN nummer:

Datum: 29-06-2024 | 08:06:01

Digitaal Ondertekend door:

UBlqKxOwLy WMdmeYVCiXB

Ondertekend vanaf IP-adres: